avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... vreau sa imi fac o microferma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

vreau sa imi fac o microferma

vreau sa fac o microferma de vaci. ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: simonap , utilizator 13:24, 25 Februarie 2011
Vezi ghidul solicitantului (si celelalte documente din pachetul de documente) pentru masurile 112, 121 sau 141 din PNDR (programul national de dezvoltare rurala) si vezi la care dintre masuri se incadreaza ceea ce vrei sa faci. Le gasesti pe pagina apdrp.ro.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene pe domeniul sanatate pop ioana anca pop ioana anca Sunt tehnician dentar si doresc sa lucrez ca PF autorizata in zona rurala ,sunt dispusa sa investesc pentru a deschide un laborator de tehnica dentara acasa ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de la stat de 10000 euro pentru tineri florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am citit in ghidul solicitantului ca acest ajutor nu se acorda pentru cresterea animalelor. Pentru cresterea pasarilor ( microferma) se poate ... (vezi toată discuția)
Masura 141 cristianvrj cristianvrj Buna Ziua...As dori sa ma ajute si pe mine cineva daca se poate in legatura cu masura 141..As vrea sa incep o afacere cu iepuri dar pentru asta am nevoie de ... (vezi toată discuția)