avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SUNT INUNDAT iar vecinul a murit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SUNT INUNDAT iar vecinul a murit

Situatia se prezinta in felul urmator: Locuiesc la et.1 al unui bloc cu 4 etaje. Vecinul de sus a decedat in urma cu aproximativ 6 luni iar de curand tevile din baia lui s-au spart si sunt inundat. Din pacate nu are mostenitori sau alte rude. Vecinii ceilalti sunt si ei disperati la randul lor. Exista vreun mijloc legal de a patrunde in acel apartament si a efectua reparatia de catre noi, ceilalti vecini?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:44, 16 Mai 2008
Cine este proprietarul apartamentului? Daca nu are mostenitori intra in proprietatea statului din cate stiu eu.
Strangeti-va vreo doi, deschideti usa, faceti un proces verbal, reparati ce e de reparat, puneti noua incuietoare si lasati cheia la administratie. Cine o avea pretentii (vreun eventual legatar) sa zica bogdaproste ca nu-l puneti sa va repare si paguba. (daca e asa cum spuneti e o stare de necesitate, nu va faceti prea mari probleme.)
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2008
romascanu, moderator
Singurul proprietar era o batrana care a murit iar concubinul acesteia a parasit apartamentul. Din cate cunosc nu are nici un mostenitor si nu stiu cum sa procedez ca sa intru in casa si sa reparam tevile.

Data post: Vineri, 16 Mai 2008, 22:35
Subiect: RE: SUNT INUNDAT iar vecinul a murit

multumesc pentru raspuns

Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
Puteti apela si la ajutorul politistului de proximitate sa fie acolo cand intrati in apartamentul respectiv.

:offtopic:
Nu mai scrieti mai multe mesaje consecutive. Aveti posibilitatea de a edita mesajul scris, daca ulterior postarii lui nu a fost postat un nou mesaj.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Apartament degradat reinideiz reinideiz Buna ziua, Va solicit un sfat in legatura cu urmatoarea problema. Locuiesc intr-un apartament de bloc. Apartamentul de deasupra mea, fiind parasit de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, ... Rozelia Rozelia Buna ziua, sunt proprietar intr-un imobil cu mai multe apartamente, nu detin boxa deoarece la momentul in care m-am mutat in apartament nu aveam nevoie, intre ... (vezi toată discuția)
Inundatii vecini b28cvg b28cvg buna ziua, se intampla ca ma inunda vecinii si pare se ca nu este nici de la vecina de deasupra, ci de la cei de la et 8 care nu deschid usa nimanui, sunt ... (vezi toată discuția)