avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundatii vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundatii vecini

buna ziua,
se intampla ca ma inunda vecinii si pare se ca nu este nici de la vecina de deasupra, ci de la cei de la et 8 care nu deschid usa nimanui, sunt chiriasi, iar presedintele blocului spune ca de la ei este problema acestia nefiind interesati sa faca reparatiile necesare. nu stiu cui sa ma adresez sau ce pot sa fac...curge foarte multa apa, ceilalti vecini nefiind se pare deranjati de aceasta.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:06, 9 August 2011
Incercati sa luati legatura cu proprietarul apartamentului.
Aveti asigurare? Daca aveti asiguare mergeti la asigurator să vă despăgubeasca iar asiguratorul ii va da probabil in judecata pe vecini.

Vecinii de deasupra nu sunt inundati?

Puteti sa initiati de asemenea o actiune in instanta pentru plata cheltuielilor rezultate de indundatie si obligarea la repararea instalatiilor.
este de negasit...:) cel putin asa spun admin is presed blocului. a fost primul lucru pe care am vrut sa l fac. nu am de unde sa l iau. cei de deasupra mea sunt batrani si mi se pare putin deranjati de apa care curge.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
b28cvg, utilizator
da, trebuie sa verific cu asigurarea(pe care o am), insa faptul ca tot curge ma deranjeaza, cheltuielile de reparatii nu ar fi asa mari, sursa ma deranjeaza...miros, umiditate, faptul ca in fiecare zi cade de pe tavan zugraveala...::::(
Chiar daca sunt chiriasi au obligatia de a intretine apartamentul si instalatiile in buna stare. Rugati si politistul de proximitate sa ia legatura cu ei si sa-i faca sa inteleaga necesitatea unei bune convietuiri.

Alte discuții în legătură

Avarie instalatie comuna la bloc TomS TomS De cateva luni instalatia comuna in dreptul unui apartament inunda constant 2 etaje imediat inferioare. Posibil ca structura de rezistenta sa fie afectata. ... (vezi toată discuția)
Probleme vechi cu inundațiile, proprietar nou. cine, ce plătește? giullianna giullianna Buna dimineata! Vreau sa redau o situatie cu care m-am confruntat si astept parerile dumneavoastra. De vreo 2 luni am cumparat un apartament. De aproximativ o ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)