avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inundatii vecini
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inundatii vecini

buna ziua,
se intampla ca ma inunda vecinii si pare se ca nu este nici de la vecina de deasupra, ci de la cei de la et 8 care nu deschid usa nimanui, sunt chiriasi, iar presedintele blocului spune ca de la ei este problema acestia nefiind interesati sa faca reparatiile necesare. nu stiu cui sa ma adresez sau ce pot sa fac...curge foarte multa apa, ceilalti vecini nefiind se pare deranjati de aceasta.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 21:06, 9 August 2011
multumesc frumos.
Chemati politistul de proximitate si sfatuiti-va cu el.
Chiriasii trebuie sa dea drumul la usa.
Cereti comitetului sa-i someze sa deschida usa in caz contrar li se va taia aprovizionarea cu apa. Se poate face asta din apartamentul vecinilor de deasupra dv.
solicitati in scris presedintelui sa ia masuri urgente de limitare a distrugerii apartamentului dvs, cu amenintarea ca dati in judecata asociatia (nu se stie unde e sparta teava, daca e comuna sau nu...) iar daca nu o face mergeti si opriti dvs apa de al subsol!
Dar acel Presedinte , Administrator, etc. care probabil primesc leafa si bonusuri nu pot sa faca mai mult?. Eu sa fiu in locul dvs. nu as mai plati nici o leafa atatea luni cate se treneaza rezolvarea problemei, iar sumele sa ramana in veci in restante.Cand m-as duce sa achit la asociatie as spune:- numai atat scazand cheltuielile salariale ale celor care nu vor sa faca ceea ce trebuie si pentru care sunt platiti.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
johnpescar, utilizator
Asa sa faci dumneta @johnpescar, dar nu mai invata asemenea bazaconii si pe altii.
Ai in cap numai bonusuri si bazaconii. De vre-o 15 ani n-am vazut in viata mea un bonus de la asociatie... Aaaa, era sa uit, doar cand ”servesc” cate-un subsol cu apa de trece de cisme... Domnul instalator vrea sa intre sa repare numai cu conditia ca subsolul sa fie fara apa. De-ar fi numai apa... cred ca la asemenea bonus-uri te-ai referit, da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie instalatie comuna la bloc TomS TomS De cateva luni instalatia comuna in dreptul unui apartament inunda constant 2 etaje imediat inferioare. Posibil ca structura de rezistenta sa fie afectata. ... (vezi toată discuția)
Probleme vechi cu inundațiile, proprietar nou. cine, ce plătește? giullianna giullianna Buna dimineata! Vreau sa redau o situatie cu care m-am confruntat si astept parerile dumneavoastra. De vreo 2 luni am cumparat un apartament. De aproximativ o ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! ma inunda vecina! marysa marysa Buna ziua, Ne-am cumparat un apartament la parter in urma cu doi ani, iar vecina de la etajul I ne inunda in mod repetat. Probabil inunda de mult timp, dar ... (vezi toată discuția)