eu locuiesc intr-un apartament cu chirie in craiova.vecinul meu isi revoneaza apartamentul si de dimineata de la 8 pana seara la orele 21-22 bate intr-una. ce ar tb sa fac?cui ar tb sa ma adresez?nu ar tb macar sa respecte orele de liniste avizate jos in bloc la avizier?as putea sa fac o sesizare la asociatia de propietari ?va multumesc
ca am un vecin nou, care isi renoveaza ap...si un locatar cara a fost jurist/sau nu mai este (ceva de genu) ... face gura ca vecinul deranjeaza cu zgomotele, si ca trebuie sa respecte prog.liniste legal si cel hot.de AG (13.00-16.00) ca altfel cheama politia sai dea amenda. Si vroiam sa stiu cand poate sa faca galagie vecinu cu renovarea, fara sa aibe probleme cu politia in cazul in care vin.
--- dupa lege , la pranz 13.00-14.00
---dupa hot.AG (legea bunul simt) 13.00-16.00
va multuemsc.
Daca mai apelati o singura data 112 sigur o sa primiti amenda!
Domna Dimescu @Silvora va puteti folosi de statutul ales de mediator si sa apelati direct la vecinul cu pricina si sa vorbiti cu dansul poate e cooperant si isi renoveaza apartamentul numai intre anumite ore.
@w_v_w_v
cine imi da amenda daca imi este deranjata linistea si apelez la organele de restabilire a ordinii si linistii publice?
sau... spuneti ca acel nr e doar pt urgente si daca se cearta vecinii si fac galagie nu am voie sa-l folosesc?
cu respectul cuvenit!