avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Au pair in Uk pentru 1200£
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Au pair in Uk pentru 1200£

Buna ziua...am si eu o mare problema...pentru ca nu eram multumita de munca de aici, mi-am cautat de lucru in UK, pe un site unde te poti inscrie ca si au pair, iar familiile straine pot lua legatura direct cu tine. Am si gasit o oferta buna...un tata singur, cu o fetita, salar 1200£ pe luna, plateste bilet de avion, imi face si permis de lucru..Trebuia sa trimit 950£ pentru permis, insa am ajuns la intelegerea sa trimit doar 400£. Am trimis banii,ne-am inteles ca o sa merg, totul parea ok...Intre timp i-am mai trimis un mesaj de pe o alta adresa de mail, diferita de a mea, el crezand ca sunt o persoana cu totul diferita, cum ca as cauta de lucru. Am primit acelasi mesaj, era interesat, insa dorea sa platesc tot aceeasi suma de bani.
Acum astept sa imi trimita permisul de lucru, dar cum stiu daca este adevarat si nu fals? Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Va rog ajutati-ma, nu am mai fost plecata si nu stiu cum se procedeaza... Ajutorrrr!!!
Cel mai recent răspuns: travellot , utilizator 20:50, 3 Martie 2011
nu cred sa va trimita un permis fals de munca, cred ca nu va trimite nimic. sper sa ma insel
buna

din pacate, ai fost victima unei inselatorii... (scam)
ca aupair nu vei castiga 1200 lire pe luna (o spunem din experienta - suntem in domeniu din 2003)

mai multe detalii despre ce este aupair si cu cat se plateste de obicei gasesti si la [ link extern ] /
Detalii despre inselatoriile de acest tip:
[ link extern ] .
si
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o agentie de plasare a fortei de munca missMary22 missMary22 Buna ziua Ma numesc Maria,am venit anul trecut in Marea Britanie prin o agentie din romania la lucru ca Au-pair am facut un contract cu ei in care scrie ca ... (vezi toată discuția)
Întrebare ridicare permis de către autoritățile din uk Madalain Madalain Salut! Am si eu o problemă! Am fost prins conducând fără asigurare in Anglia, am luat amenda 300 de lire, 6 puncte și mașina, am platit amenda, și miau ... (vezi toată discuția)
Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)