Buna ziua si respect pentru avocati acestei comuntati care ofera mici sfaturi .
Sunt implicat intrun process .... aceasta este stirea
[ link extern ]
pe mine ma gasiti Paun Razvan .
Si problema mea este urmatoarea ce fac ? Ei sunt in state eu in Romania . Nu am propietati pe numele meu . Din cate am inteles nici daca voi avea de acum incolo nu se pot atinge de mine . Asa am inteles eu . Pe acea stire aveti toate detaliile de preferat cineva care sti engleza la un nivel mediu - avansat :stunned: .
Tin sa mentionez ca domeniul este inregistrat in USA deci asta ar fi cam singura chestie care ar putea sa imi ia . In schimb serverul este in Germania in curand in Olanda din cate stiu sunt mai protejat din punct de vedere legal acolo .
Pentru cei care nu prea le au cu engleza am sa le rezumez ideea .
Jane Doe sa cunoscut cu unu Fry pe internet ea avand la vremea respectiva 15 ani si el 18 ani . Fata a venit din alt stat in statul in care locuia FRY acestia au facut relatii sexuale iar Fry a facut poze cu data cand sa intamplat si cu ea facand sex oral ea fiind cu ochi in camera deci era constienta . Poza a devenit virala si bineinteles a ajuns si pe site-ul meu pe care am postato dupa aparitie si dupa idee avand dupa parerea mea 18-20 de ani . Procesul este intentat in statul Orlando USA din cate am inteles este civil procesul . Iar federal impotriva lu Fry . Ea vrea doar daune morale si de umilire de la operatori de website-uri .
Ce trebuie sa fac in situatia asta . Nu am bani sa le dau chiar nu am . Daca as fi avut le-as da doar sa scap de ei . Ce fac in aceasta situatie ? Poate sa mi se intample ceva ? Inafara de denigrarea care mi se aduce prin aceasta stire ?