avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pensie - ce mi se intampla, ca pfa, daca nu mai ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pensie - ce mi se intampla, ca pfa, daca nu mai platesc contributia obligatorie?

Sunt PFA si as vrea sa stiu ce se intampla in cazul in care nu imi platesc pensia obligatorie chiar daca depasesc venitul brut de 4 salarii?
Cel mai recent răspuns: Popu , utilizator 16:56, 24 Februarie 2011
Cel mai probabil o sa te puna sa platesti cei 222 RON cu penalitati pentru fiecare zi de intarziere. Ianuarie 2011 parca e scadent 25 februarie 2011, din 26 februarie iti baga 0.04% (sau cat mai e acum procentul de penalizare) + 5% dupa 30 de zile + 15% dupa alte 60 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de pensii si deciziile de impunere la pfa ElNino ElNino Buna seara! Am o situatie mai ciudata in relationarea cu Casa de Pensii si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt PFA in regim venit real si anul ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa apicultor - nu am depus documentele necesare CALIN74 CALIN74 sunt pfa in apicultura din 2009; profitul nu se impoziteaza; cum tb. sa procedez pt. ca pina la ora actuala din nestiinta nu am depus nici-un fel de documente ... (vezi toată discuția)
Penalizari neplata tva cristina_71 cristina_71 Buna ziua. intrebarea mea este ce se plateste pentru tva restanta din 2011.In urma unor regularizari rezulta un debit la TVA datorat din august 2011.Ma puteti ... (vezi toată discuția)