avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... penalizari la factura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

penalizari la factura

Penalizarile pot depasi debitul daca in contract e scris1% zi penalitati?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 10:04, 27 Februarie 2011
Nu, potrivit disp. art.1088 Cod civil, penalizarile nu pot fi debite doar din ziua cererii lor in judecata.
Daca scrie asa in contract este o clauza "abuziva si contrara dispozitiilor legale"....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire avans aartist aartist in urma cu 5 luni am incheiat cu o firma un contract de prestari servicii livrare si montaj termopan. Am platit in avans jumatate din valoarea lucrarii. In ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o datorie? dima ion dima ion buna ziua,ma numesc dima ion si am o datorie la intretinere de 4 ani.Aceasta suma poate fi exonerata in baza decretului 167/1958.Daca da datimi un sfat in ... (vezi toată discuția)
Contract civil sau contract comercial Lelia Mateescu Lelia Mateescu Buna seara. Daca o persoana fizica a incheiat un contract de servicii cu un SRL, si persoana fizica a ramas datoare catre firma respectiva, prin neachitarea ... (vezi toată discuția)