avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperarea banilor aferenti concediilor de la Casa de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperarea banilor aferenti concediilor de la Casa de Sanatate

As avea cateva intrebari si am rugamintea sa imi raspunde-ti sa ma lamuriti cum a-ti facut-o de fiecare data..
Eu ca si angajator,am platit unei pers.plecate in concediu postnatal o anume suma de bani,cand imi voi recupera acesti bani de la casa de sanatate si care e procedura,ca au trecut 2 ani si ...nimic.
O alta intrebare,dupa noile reglementari cat voi plati eu ca angajator unui alt angajat plecat in concediu postanal daca acesta a fost angajat cu 8 ore?dar la unul cu 4 ore?
Multumesc
Cu respect
Cel mai recent răspuns: monalisaalina , utilizator 11:34, 26 Februarie 2011
In cei doi ani care au trecut v-o puteati recupera prin compensare, de la 01.01.2011 se poate recupera in termen de 90 de zile. Mai exact :ce datorati la stat in luna ianuarie se poate recupera iar diferenta ramasa de recuperat se face cerere de rambursare a sume, altfel o veti pierde!
De citit: OG36/2010 si 117/2010
Multumesc frumos pt raspuns,insa am vb cu contabilacare mi-a zis ca acedti bani au fost recuperati prin conpensatie...nu stiu cum ca eu am platit exact aceeasi suma in fiecare luna...cum as putea sa verific daca au fost sau nu compensate aceste sume?unde ar trebuie sa ma adresez?
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere restituire concedii medicale nedepusa la termen andreeaoradea andreeaoradea Buna seara. colega mea nu a stiut de modificarea legii si nu a depus in termenul legal de 90 zile cererea catre casa de sanatate pentru restituirea CM platite ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii,incepand cu data de 01/01/2011 almarcos almarcos BUNA ZIUA. CARE SUNT NOILE REGLEMENTARI DIN NOUL COD AL MUNCII IN LEGATURA CU EFECTUAREA ORELOR SUPLIMENTARE SI A ZILELOR LIBERE ACORDATE ANGAJATILOR DE CATRE ... (vezi toată discuția)
Cum putem recupera sumele datorate de cnas pentru concedii medicale? anca_mih anca_mih Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa fac pentru a putea recupera de la CAS, din fondurile FNUASS, banii aferenti unor concedii medicale ... (vezi toată discuția)