As avea cateva intrebari si am rugamintea sa imi raspunde-ti sa ma lamuriti cum a-ti facut-o de fiecare data..
Eu ca si angajator,am platit unei pers.plecate in concediu postnatal o anume suma de bani,cand imi voi recupera acesti bani de la casa de sanatate si care e procedura,ca au trecut 2 ani si ...nimic.
O alta intrebare,dupa noile reglementari cat voi plati eu ca angajator unui alt angajat plecat in concediu postanal daca acesta a fost angajat cu 8 ore?dar la unul cu 4 ore?
Multumesc
Cu respect
In cei doi ani care au trecut v-o puteati recupera prin compensare, de la 01.01.2011 se poate recupera in termen de 90 de zile. Mai exact :ce datorati la stat in luna ianuarie se poate recupera iar diferenta ramasa de recuperat se face cerere de rambursare a sume, altfel o veti pierde!
De citit: OG36/2010 si 117/2010
Multumesc frumos pt raspuns,insa am vb cu contabilacare mi-a zis ca acedti bani au fost recuperati prin conpensatie...nu stiu cum ca eu am platit exact aceeasi suma in fiecare luna...cum as putea sa verific daca au fost sau nu compensate aceste sume?unde ar trebuie sa ma adresez?
multumesc mult