avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacere contract de munca angajata dupa concediu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacere contract de munca angajata dupa concediu crestere copil

Buna ziua,am o angajata care si-a incheiat concediul de cresterea copilului in data de 22.10.2010;ea nu a mai dat nici un semn de viata,iar eu i-am trimis o scrisoare cu confirmare de primire abia acum in luna februarie,urmand sa-i inchei contractul de munca cu acordul ambelor parti.Intrebarea este : voi fi amendata deoarece o scot din revisal abia la aceasta data ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 25 Februarie 2011
Care este data cu care inceteaza raportul de munca?
Maine este convocata la sediu,deci data va fi 25.02.2011.
Daca 25.02.2011 este data incetarii c.i.m., atunci tot in aceast zi trebuie sa transmiteti prin REVISAL incetarea c.i.m.
Va multumesc pentru raspunsul dat.
daca angajata se prezinta la sediul firmei dupa patru luni dupa ce i-a expirat concediul de maternitate,in urma unei adrese trimise recomanda cu confirmare de primire,mai are dreptul la somaj,daca locul ei de munca s-a desfiintat?Dupa patru luni se mai pot depune actele de somaj?si a cui era obligatia :a ei sa se prezinte la sediul firmei cand ii expira concediul sau a mea sa o iinstiintez sa se prezinte atunci? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil mmalex07 mmalex07 buna ziua peste o luna mi se termina concediul crestere copil si as vrea sa intru in somaj iar firma vrea sa ma dea in somaj dar nu vrea sa desfinteze postul ... (vezi toată discuția)
Cum pot desface un contract de munca? crisschirita crisschirita Am o salariata care a reluat contractul de munca in dec.12 de crestere copil. Din motive economice pe care firma le are, trebuie sa reducem personalul. Cum ... (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)