avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderile de caldura ale CET.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderile de caldura ale CET.

Am centrala de apartament, la fel si locatarii de pe tot tronsonul pana la etajul 4. Am hotarat de comun acord cu asociatia si proprietarii si am taiat tevile de caldura care tranzitau apartamentele. Cu toate acestea suntem pusi sa platim caldura inexistenta de la tevile taiate luate ca pierderi. Este legal? Unde ma pot adresa?
Cel mai recent răspuns: drg75 , utilizator 20:51, 24 Februarie 2011
Nu exista pierderile de caldura ale CET din moment ce asociatia plateste strict caldura inregistrata de contorul din subsol.
Plata pe care o faceti dumneavoastra reprezinta cota parte ce va revine pentru cheltuielile cu caldura din spatiile comune (subsol, calorifere din casa scarii, din camera unde se incaseaza intretinerea, etc), conform ordinului 343/2010 al presedintelui ANRSC.
Aceasta plata o faceti lunar, incepand din prima luna in care s-a furnizat caldura...cum de va deranjeaza abia acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 343 anrsc,nelamurire. pintilescusorin pintilescusorin Locuiesc la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje,sunt debransat de la CET,am centrala termica de apartament,cei 3 vecini de pe palier cu mine sunt bransati la ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 locuiesc intrun bloc in care 50% sunt incalzite cu centrale proprii 50%de la sistemul centralizat.a intrai in vigoare legea in care trebuie sa platim 50%din ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli incalzire abuzive din partea asociatiei de proprietari lupcris lupcris Buna ziua, -In factura de la intretinere am observat o rubrica suspecta “cheltuieli incalzire” care nu mi se par corecte avand in vedere ca eu ... (vezi toată discuția)