avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratia Unica D112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratia Unica D112

Buna seara,

Am citit vrute si nevrute pe acest forum, dar tot nu m-am lamurit. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Suntem o Asoc de Proprietari, suntem angajati cu conventii civile, toti angajati cu carte de munca in alta parte. Care vor fi contributiile in acest caz. Am primit un raspuns de la Anaf, ca trebuie sa platim toti cei 10 vectori. Nu mi se pare normal. am depus declaratia cum au spus, dar voi reveni cu o rectificativa. Pana la urma ce trebuie:
CAS asigurat
CAS angajator
CASS asigurat
CASS angajator
Somaj
Pensie
Impozit pe salarii????

Va rog un raspuns urgent.
Multumesc din suflet.

Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 01:56, 25 Februarie 2011
Conventiile civile din cate stiu nu se declara in D 112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 anaf FlorinNistor FlorinNistor Buna ziua. Pentru conventii civile se depune declaratia 010 ? (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)