avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revocarea masurii de suspendare a executarii pedepsei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revocarea masurii de suspendare a executarii pedepsei sub supraveghere

Doresc reprezentare profesionista in cazul unei revocari a masurii de suspendare a executarii pedepsei sub supraveghere (art 447 Cpp, art 86 ind 4 Cp). Am aflat ca exista practica jud. ca nicio actiune de aceste gen sa nu aiba sanse de castig, in cazul unui culpe auto. Eu sunt petentul.

Alte discuții în legătură

Ce inseamna aceasta solutie? ca am un an cu suspendare si ca mai pot sa conduc peste un an? maryaanna45 maryaanna45 Solutia pe scurt: Dec.2329/R - Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia împotriva sentinţei penale nr.675/07.10.2013 a ... (vezi toată discuția)
Concluzii proces penal b_ella b_ella Buna ziua, Poate sa imi explice cineva cum se redacteaza concluziile scrise intr-un proces penal? Exista vreun model anume? Ce sa cuprinda mai exact? (vezi toată discuția)
Revocarea suspendariiexecutarii pedepsei sub supraveghere notnaucin notnaucin sunt chemat pentru revocare inainte cu 2 luni de a-mi expira perioada de supraveghere,care sunt saNSELE SA RAMAN CU SUSPENDAREA DACA NU Am savarsit nici o ... (vezi toată discuția)