avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna aceasta solutie? Ca am un an cu suspendare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna aceasta solutie? Ca am un an cu suspendare si ca mai pot sa conduc peste un an?

Solutia pe scurt: Dec.2329/R - Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia împotriva sentinţei penale nr.675/07.10.2013 a Judecătoriei Slobozia pe care o casează în parte şi rejudecând: În baza art.87 alin.1 din OUG 195/2002 cu aplicare art.320 ind.1 Cpp. condamnă pe inculpatul la 1 an închisoare. În baza aret.86 ind.1 Cp. suspendă sub supraveghere executarea pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani şi 6 luni, potrivit art.86 ind.2 Cp. Pe durata termenului de încercare inculpatul trebuie să se supună următoarelor măsuri de supraveghere, potrivit art.86 ind.3 Cp.: a) să se prezinte o dată pe lună la judecătorul delegat cu supravegherea, la data fixată de acesta; b) să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea; c) să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; d) să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele lui de muncă. În baza art.86 ind.3 alin.2 lit.e pe durata termenului de încercare inculpatul nu va avea voie să conducă nici un vehicul. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale recurate. Aplică art.71 alin.5 C.p. şi suspendă executarea pedepselor accesorii pe durata suspendării sub supraveghere a executării pedepsei principale
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
maryaanna45, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 19:16, 13 Decembrie 2013
Un an cu suspendare si termen de incercare de 3 ani si 6 luni dupa care puteti obtine un nou permis de conducere.

În baza art.86 ind.3 alin.2 lit.e pe durata termenului de încercare inculpatul nu va avea voie să conducă nici un vehicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod, beneficiez de ceva ? SavaDan SavaDan Tip solutie: Soluţionare Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti împotriva sentinţei penale nr. 4923 ... (vezi toată discuția)
Permis auto redobandire dragosgabriel75 dragosgabriel75 aceasta este sentinta:Face aplic.art.71-64 lit a teza a 2-a,b VCp cu aplic.art.5 al.1NCp. In baza art.86 ind.1 VCpcu aplic. art.5 al 1 CPdispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Infractiuni legea circulatiei ContSters303355 ContSters303355 Buna ziua , ma numesc X, in urma cu doi ani am fost oprit de politia municipala conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice . Am recunoscut ... (vezi toată discuția)