avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nopti albe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nopti albe

Buna ziua,sint femeie singura,care niciodata nu a batut la usa vecinilor daca m-au deranjat.Dar vecinul de pe palier s-a mutat si si-a inchiriat ap.Ca stau in loc de 3 persoane 13 nu e problema mea,cu toate ca nici asta nu e in regula vizavi de cheltuieli,dar daca restul vecinilor toleraza,asta e.Dar ce fac e iesit din comun,cred ca se drogheaza,beau,si URLA,RUP,SPARG.noaptea.Am vorbit cu probrietarul care a fost foarte obraznic,mi-a zis ca nu are ce face..sa chem Politia.I-am spus ca Dumneata dormi linistit si ca sa-ti iei banii terorizezi 10 familii.Nu scrie in contract ca daca nu se stiu purta vor fii datai afara??Nu scrie asa ceva..mai mult mi-a zis sa-i caut eu chiriasi daca nu imi place..si vreau sa-i dea afara.Vreau sa va mai spun ca el a fost contactat si de alti locatari de deasupra sau de cei de jos,pentru acelasi motive.Mie mi-au spus prietenii sa nu chem politia ca o sa am repercursiuni,o sa-mi loveasca masina..sau pe mine..etcVazind ca nu rezolvam mare lucru cu proprietarul,ne-am unit si ne-am dus la usa lor,si au promis ca nu se va mai intimpla.Eu nu cred ca va tine mult,pentru ca daca ei numai atita respect au fata de noi si de lege nu prea ai la ce sa te astepti.Vom chema Politia sau si Jandarmeria si??sint copii de bani gata au din ce sa plateasca...Intrebarea mea e, ce obligatii are un proprietar fata de ceilalti daca isi inchiriaza apartamentul???Chiar nu raspunde de ce se intimpla??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Presedintele , utilizator 11:13, 25 Februarie 2011
Puteti studia Legea Asociatiilor de Proprietari pe care o gasiti aici> www.avocatnet.ro/content/art...
De asemenea aveti pe prima pagina toata legislatia legata de Asociatii, inclusiv L61/1991 republicata.(www.avocatnet.ro/content/for... )
Conform L230/2007 PROPRIETARUL este raspunzator pentru tot ceea ce se intampla in/pe proprietatea sa indiferent cine este cauzatorul.
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
Presedintele, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma gaze sorin46 sorin46 Firma de gaze a venit astazi sa instaleze coloana principala fara niciun proiect, sustinand ca proiectul se face dupa instalarea tevilor. Nu trebuia un acordul ... (vezi toată discuția)
Este interzis total sa inchizi holul? julie22 julie22 Locuiesc la etajul 3, palierul meu este impartit pe doua parti, despartite prin doua holuri. Intre cele doua paliere este baia la comun. Eu locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Am fost agresata fizic de fata cu copii mei mici CVeronicaC CVeronicaC Stau la bloc et.9 sub mine stau cu chirie o familie de romi. Intr-o zi la ora 12 ma eram imbracata cu copii mei (de 1 an si de 6 ani)sa plec din casa in ... (vezi toată discuția)