avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce sanse am intr-un partaj fara acte doveditoare??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce sanse am intr-un partaj fara acte doveditoare??

In martie 2010, s-a pronuntat divortul de comun acord, fara partajarea bunurilor.In cursul casatoriei si inainte de aceasta am renovat apartamentul , proprietatea parintilor lui, in care locuiam doar noi, am achizitionat un autoturism, in leasing, dar pe numele societatii parintilor lui pentru a-i ajuta cu tva-ul, ale carui rate le achitam noi, dar nu apare numele nostru pe OP, ci al societatii, am achizitionat mobila si electrocasnice, unele pe numele societatii, din acelasi motiv, unele fara factura...Acum, ei( atat fostul sot car si parintii lui) nu recunosc nimic, spun ca ratele autoturismului au fost achitate de societate, ca renovarea apt.a fost facuta de ai si ca bunurile din casa apartin lor...ce sanse am in eventualitatea unui partaj??Va multumesc mult anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: angelgina , utilizator 14:28, 25 Februarie 2011
nu cred sa aveti prea multe sanse, intr-un proces de partaj sau actiune inpretentii, mai mult ati pierde decat sa castigati
Evident ca nicio sansa! Toate cheltuielile facute in impreuna cu fostul sot cat a durat casatoria s-au contabilizat in actele societatii ai caror administratori sunt fosti socri. In concluzie, societatea respectiva a suportat tot, pe cale de consecinta nu veti castiga niciun sfant!
Chiar daca pot dovedi cu martori faptul ca banii respectivi au fost dati de catre noi, sotii, parintilor lui pentru achitarea ratelor lunare??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de partaj ContSters98351 ContSters98351 sunt casatorita din august 2007.In luna mai, deci cu trei luni inintea casatoriei, sotul a achizitionat un autoturism , acesta fiind inregistrat pe numele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt căsătorit de 7 ani și împreună cu soția ... Vai-mamă-mea Vai-mamă-mea Bună ziua, sunt căsătorit de 7 ani și împreună cu soția avem o fetiță de 2 anișori. Încă de când ne-am căsătorit soția mea a stat lipită de ... (vezi toată discuția)
Partaj amiabil, variante adela_53 adela_53 Buna seara, In vara acestui an s-a incheiat divortul, dupa 3 ani de casatorie. Eu detin un apartament dobandit inaintea casatoriei , apartament in care am ... (vezi toată discuția)