avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot face scoala de soferi inainte de expirarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot face scoala de soferi inainte de expirarea anularii permisului?

am permisul anulat si am dreptul de a face scoala din nou incepand cu 15 octombrie 2011. Se poate , legal, sa fac scoala mai devreme???? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 12:29, 25 Februarie 2011
Puteti face scoala insa nu puteti da examenul inainte de data mentionata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobindire permis auto ainginer ainginer am o mare nelemurire pe care poate o pot rezolva cu ajutorul dvs de ce trebuie sa fac din nou scoala de soferi in momentul cererii de redobindire a permisului ... (vezi toată discuția)
Permis anulat claudiu1981 claudiu1981 mi sa anulat permisul pt. alcool la volan si am avut 4 luni inchisoare cu suspendare si 2 ani de reabilitare,pe 28 septembrie 2009 a ramas definitiv. As vrea ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere kata2015 kata2015 Buna ziua,mi a fost anulat permisul in mai 2014,cei d l politie mi au spus sa vin dpa 15 mai 2015 ca sa mi spuna ce acte imi trebuie pt permis. As vrea sa ... (vezi toată discuția)