Da.Si avocatii depun D392 A/B , dupa caz. De ce sa nu o depuneti ??? Daca nu mai aveti timp sa o intocmiti corect , o puteti depune cum o fi , urmand sa depuneti o alta declaratie corecta dupa data de 25.02.2011 . O puteti depune la AFP sau prin posta cu confirmare de primire si nota de inventar.
Daca sunteti platitor TVA si aveti doar livrari prestari servicii si CA pana in 35000 euro (119000 lei), depuneti 392A, daca aveti si achizitii de bunuri si servicii, trebuia sa depuneti 394 pana pe 25 ianuarie.
Daca nu sunteti platitor TVA si aveti o CA pana in 35000, si aveti si achizitii si livrari de bunuri/servicii, depuneti 392B.
Aveti timp sa o depuneti si prin posta.
Mai bine gresita, veniti cu rectificativa, decat sa nu depuneti.
1) Constituie contravenţii următoarele fapte:
.i) neîndeplinirea obligaţiilor privind transmiterea la organul fiscal competent sau, după caz, la terţe persoane a formularelor şi documentelor prevăzute de legea fiscală, altele decât declaraţiile fiscale şi declaraţiile de înregistrare fiscală sau de menţiuni;
...
(2) Contravenţiile prevăzute la alin. (1) se sancţionează astfel (intră în vigoare la 30 zile după data publicării):
...
d) cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei, pentru persoanele fizice, şi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei, pentru persoanele juridice, în cazul săvârşirii faptelor prevăzute la alin. (1) lit. a), b), g) - m);
..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratie 392
Contab10
Buna ziua,
Am si eu o situatie si nu inteleg ce declaratie trebuie sa depun si anume am o societate care are o CA pe 2012 de 1944 lei, societatea este ... (vezi toată discuția)