avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reluare activitate dupa suspendare raport de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reluare activitate dupa suspendare raport de serviciu

M-am autosuspendat pe 6 luni din functie iar la expirarea lor am solicitat reincadrarea. Am fost plimbat cateva luni degeaba si mi s-a promis ca voi fi reincadrat. Ulterior am depus, din nou, cererea de reincadrare. Ce trebuie sa fac?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 18 Mai 2008
Persoana care are competenţa legală de numire în funcţia publică are obligaţia să asigure, în termen de 5 zile de la expirarea termenului de 15 zile calendaristice (termen calculat înainte de data încetării motivului de suspendare), condiţiile necesare reluării activităţii de către funcţionarul public.
Reluarea activităţii se dispune prin act administrativ al persoanei care are competenţa legală de numire în funcţia publică.
Actul administrativ prin care se dispune reluarea activităţii de către funcţionarul public se comunică Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în termen de 10 zile lucrătoare de la data emiterii.

In situatia dvs, va puteti adresa instantei de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare functionar public dupa autosuspendare giglesionut giglesionut m-am autosuspendat pe 6 luni (in 2004-2005 ) din functie iar la expirarea lor am solicitat reincadrarea (nu in scris). am fost plimbat vreo 6 luni degeaba si ... (vezi toată discuția)
Dispozitie reluare activitate cata32 cata32 Cererea pentru incetarea suspendarii raportului de serviciu ( dupa concediu fara plata) ar trebui sa se faca cu cateva zile inainte de reluarea activitatii?Dar ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui inteles textul de lege ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam frumos sa ne ajutati referitor la urmatoarea problema: - Cum ar trebui inteles urmatorul text de lege ? In OUG nr. 57 din 3 iulie ... (vezi toată discuția)