avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare oferta servicii contabilitate SC MR CI
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

oferta servicii contabilitate SC MR CI

Stimate viitor partener,

SC MR CORDIAL CONSULTING SRL este o societate de contabilitate si consultanta atestata CECCAR care ofera servicii de contabilitate (intocmire declaratii fiscale, bilant, salarizare, ITM), webdesign, consultanta financiara si fiscala, consultanta accesare credite bancare si fonduri de finantare europeana, audit intern, intermediere consultanta legala pentru persoane fizice, PFA si persoane juridice. Ceea ce ne distinge de restul pietei, este flexibilitatea de care dam dovada, rapiditatea si abordarea personalizata a fiecarui client, oferind solutii optime pentru dumneavoastra. Caracteristica noastra de baza este responsabilitatea si respectul fata de clienti.
Preturile se stabilesc, prin negociere directa, in functie de complexitatea serviciului prestat. Daca alegeti sa deveniti clientul nostru se acorda trei luni perioada de proba, in care se achita doar 50% din pretul lunar negociat. Daca in cele trei luni, nu sunteti multumit de serviciile prestate, puteti renunta la servicii, fara nici o consecinta pentru vreuna din parti.
Oferim urmatoarele servicii:
• Contabilitate;
• Web-design;
• Consultanta credite bancare;
• Consultanta financiara;
• Consultanta fiscala;
• Consultanta fonduri;
• Audit intern;
• Intermedieri diverse.
In vederea stabilirii unei viitoare intalniri de prezentare a serviciilor oferite, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0741.581.896 sau adresa de email office@mrcordialconsulting.ro
Pentru informatii suplimentare vizitati siteul nostru: [ link extern ]

Cu deosebita consideratie,
Echipa MR CORDIAL CONSULTING.
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2008
mrcordial, utilizator
sunteti siguri ca aici ar fi trebuit sa postati anuntul dvs.??? Noi dam consultanta gratuita, nu cautam clienti prin intermediul acestui site.:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate la pachet cu servicii de consultanta manageriala? Sov Consulting Sov Consulting Desi nu am in obiectul de activitate prestarea de servicii contabile, expertizari contabile etc., totusi, in oferta mea si in materialele mele publicitare ... (vezi toată discuția)
Se poate caen 6920-contab.primara? ElenaPopa2 ElenaPopa2 Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea situatie: Se poate cu caen 6920 sa prestez doar servicii de contabilitate primara? Am vazut aici o ... (vezi toată discuția)
Caen 6619 consultanta viomag viomag buna ziua, detin din 2008 o societate cu codul caen 6619-activ aux.intermedierilor financiare.am contracte de colaborate cu mai multe banci (broker de ... (vezi toată discuția)