avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... loc de casa pentru tineri casatoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de casa pentru tineri casatoriti

Daca detin impreuna cu fratii mei o casa pe numele parintilor ,care sunt decedati, si mostenirea nu a fost dezbatuta ,mai pot beneficia de teren pentru tineri casatoriti?
Cel mai recent răspuns: valica1 , utilizator 19:03, 25 Februarie 2011
:)teoretic da, daca mostenirea nu a fost dezbatuta, dar exista urme de eludare a legii.
atata timp cat nu a fost succesiunea dezbatuta, beneficiati.
......si,dupa ce primesc terenul,si dezbat mostenirea,ce se intampla .
Ultima modificare: Vineri, 25 Februarie 2011
valica1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire petrovantea12 petrovantea12 Buna, dupa decesul ambilor parinti,eu fiind singurul mostenitor(fiu),pot beneficia de terenul lasat de ei,fara a avea act de mostenire? Trebuie sa dezbat ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ana_panait ana_panait Sunt intr-o situatie cam incurcata si nu stiu cum sa procedez. Exista 15.000m de teren pe un titlu de proprietate pe numele bunicului dinspre tata (decedat ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii când o parte dintre moștenitori au investit sume importante de bani în proprietate. putem să ne bazăm doar pe titlul de proprietate asupra terenului pentru moștenire? David2018 David2018 Buna ziua. In urma cu mai multi ani, dupa decesul bunicului, mama mea a fost unicul mostenitor al succesiunii, bunica si ceilalti frati ai mamei cedand ... (vezi toată discuția)