avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare la peste 45 ani - ce facilitati au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare la peste 45 ani - ce facilitati au societatile?

ce facilitati au firmele daca angajeaza persoane care au peste 45 de ani ,
adica persoane care nu sunt inregistarte la somaj ca ar fi in cautarea unui loc de munca si nu sunt in somaj.

Cel mai recent răspuns: inina , utilizator 10:24, 26 Februarie 2011
Probabil nu vor avea plangeri pt abuz in serviciu prin ingradirea drepturilor pe temei de varsta daca ar refuza angajarea acestor persoane pe considerentul unui asemenea motiv :)).
Cumva persoanele de peste 45 de ani sunt considerate persoane cu handicap ca sa existe facilitati?
nu, dar am angajat o persoana care avea peste 45 ani si nu am stiut ca statul plateste contributiile la buget daca acea persoana este in somaj sau este inregistrata la ajofm ca este in cautarea unui loc de munca.
Acum ca este angajata deja persoana respectiva firma nu mai beneficiaza si vroiam sa stiu daca se mai poate face ceva in legatura cu asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca persoana cu handicap Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva, ce presupune sa angajam o persoana cu handicap, ce facilitati avem? Va multumesc frumos, (vezi toată discuția)
Primesc de la stat bani daca angajez someri? ministru_ ministru_ Buna ziua! Este adevarat ca daca angajez someri primesc de la stat niste bani? Stie cineva despre ce suma este vorba? Am 2 firme. Doar la una sunt angajat. ... (vezi toată discuția)
Avantaje la angajarea unei persoane cu varsta de peste 45 de ani duduian duduian Ce avantaje are angajatorul care angajeaza persoane de peste45ani?Multumesc! (vezi toată discuția)