avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident Auto: vinovatul cu numere de Bulgaria nu avea ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident Auto: vinovatul cu numere de Bulgaria nu avea RCA

am fost la asirom acolo am casco o saptamana ma dus cu vorba ma trimitea la urziceni acolo sa intimplat accidentul ,sa le aduc anexa 2 care nu se da in cazul undosar penal si ei stieau.Politia cred ca nu prea e in slujba cetateanului onest nu te indruma si nuti spune cum trebuie sa procedezi.masina a fost la expertiza imediat dupa accident asa e procedura .alcoolscop ma rog si tot ce a cerut politia .asiromul sia dat acceptul dupa 8 zile de la producerea accidentului dupa o groaza de drumuri inutile. Acum ce ma derajeaza si as vrea sa afle toti care se afla in aceasta situatie destul de incucata ,aproape toate masinile cu nr de bulgaria ori nu sunt inscrise ori sigur nu au asigurare si toata lumea stie dar nu se face nimic politia inchide ochi cind ii prind si sunt atitea nu se poate face nimic pentru ca aceste situtie sa fie evitate?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Februarie 2011
luizzacretu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 17:09, 27 Februarie 2011
Aveti dreptate. Toti stiu asta: politia, guvernantii, parlamentarii (unii au si ei) dar nu se ia nici-o masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto: vinovatul cu numere de bulgaria nu avea rca luizzacretu luizzacretu am lovit o masina al carei sofer roman cu nr de bugaria nu mia acordat prioritate intorcind intrun loc cu linie continua nu avea rca vina apartinidui doar ... (vezi toată discuția)
Politia nu-mi da anexa 2 luizzacretu luizzacretu CUM PROCEDEZ CA POLITIA SA-MI DEA ANEXA DOI NECESARA PENTU ASIGURAREA CASCO CU REGRES MOTIVEAZA CA NU SE DA LA ORICINE SUNT SAU NU OBLIGATI ASA MI SE PARE ... (vezi toată discuția)
In caz de accident rutier unde s-a primit dauna totala Christiyna Christiyna buna ziua, as vrea sa ma indrumati, daca se poate ce trebe sa fac in cazul unui accident in care masina tatalui meu a fost lovita . El fiind persoana fizica ... (vezi toată discuția)