avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... POLITIA NU-MI DA ANEXA 2
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

POLITIA NU-MI DA ANEXA 2

CUM PROCEDEZ CA POLITIA SA-MI DEA ANEXA DOI NECESARA PENTU ASIGURAREA CASCO CU REGRES MOTIVEAZA CA NU SE DA LA ORICINE SUNT SAU NU OBLIGATI ASA MI SE PARE CORECT DOAR SUNT IN SLUJBA CETATEANULUI SI DACA NU CE TREBUIE SA FAC ?
Cel mai recent răspuns: tudor_sandutu , utilizator 11:19, 27 Iunie 2013
anexa 2 se comunica direct asiguratorului in baza unei adrese trimise de catre acesta din urma.
asiguratorul mia dat o trimitere catre ei pentru a scurta timpul de ateptare in acest ca mi-o pot da
scuze o adresa catre ei in aceasta situatie mar putea refuza si de ce ?
luizzacretu a scris:

Cum procedez ca Politia sa-mi dea Anexa 2 necesara pentru asigurarea(dosarul de dauna) CASCO cu regres?.Motiveaza ca nu se da la oricine.Sunt, sau nu, obligati?Asa mi-se pare corect , doar sunt in slujba cetateanului.Si daca NU -ce trebuie sa fac?

:offtopic: Am transcris mesajul fara majuscule, pentru a se putea citi lejer si eventual raspunde de catre oricine, asa cum se observa regula, de la prima intrare in forum.

Raspunsul este:
-ori sa solicitati asiguratorului sa trimita adresa pentru intocmirea/eliberarea anexei nr.2;
-ori faceti dv. oficiul de a duce personal adresa asiguratorului la Politie si scurtati astfel din timp;
Pentru a putea emite, politistul trebuie sa raspunda: Ref. la adresa dv. nr..... din data... va facem cunoscut ca.... s.a.m.d. Si asta in ciuda faptului ca este vorba despre un document tipizat:giggle:
Cu adresa de la asiguratorul dv CASCO politia sigur o sa va elibereze documentul solicitat. Dar nu am inteles de ce ati ajuns la politie si nu ati rezolvat problema direct cu asiguratorul? Sau e vorba de un eveniment in care ati fost implicat dv si un alt vehicul pe care politia l-a considerat vinovat? Atunci de ce nu vi s-a emis un PV care cuprindea in el si explicatia evenimentului, alcoolemia participantilor la eveniment si daunele rezultate?

Alte discuții în legătură

Daca il dau in judecata ce sanse am ? luizzacretu luizzacretu mentionez ca revin cu o noua intrebare . am avut un accident in februarie pe dn 2 E 85 .Respectivul vinovat de accident a vrrut sa intoarca prin loc nepermis ... (vezi toată discuția)
Reparatie masina prin asigurare rca IulianaF IulianaF Buna ziua! Anul trecut in luna iunie un domn beat a intrat cu masina in masina mea ce era parcata regulamentar. A venit politia, i-a facut dosar penal, mi au ... (vezi toată discuția)
Firma din bulgaria nu-si da acceptul pt. plata daunelor PREDUS ADRIAN PREDUS ADRIAN Am si eu o problema: pe 27.05.2009 am fost lovit din spate de un cetatean bulgar. La fata locului a venit un echipaj de la politie care a facut constatarea. ... (vezi toată discuția)