avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nelamurire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nelamurire

Buna ziua!am si eu o intrebare...am fost citat intr-un proces ca parte vatamata(in apel,intimat) si nu m-am prezentat.Acum am aflat ca procesul s-a amanat pentru indeplinirea procedurii de citare.Am uitat sa precizez ca alaturi de mine mai sunt citate ca parti vatamate si alte institutii.Intrebarea mea e e posibil ca vreuna din parti sa nu fi fost citata/?sau de ce s-a amanat pentru indeplinirea procedurii de citare?trebuie sa ma prezint obligatoriu?procesu e cu un furt si mi-am recuperat paguba.ca ma sfatuiti?va multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: Vasile Muresan , Avocat 11:21, 22 Mai 2008
Nu este musai sa va prezentati.
Ca sa se judece procesul este necesar ca toate partile din acel proces sa fie legal citate.
Probabil ca nu au fost toate partile legal citate si de aceea s-a dat un nou termen.
ATENTIe.sa nu fie implicata si o societate de asigurari si sa va fi platita acesata dauna.Este bine sa depuneti in scris pozitia dumneavoastra procesuala prin registratura instantei,pentru dosarul si termenul urmator.Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta la sedinte a inculpatului, in procesul penal tija tija Buna ziua, Am un proces penal pe rol, suntem in faza cercetarii judecatoresti, iar in urma cu 3 luni instanta a dispus ca nu mai suntem obligati sa ne ... (vezi toată discuția)
Citatie Micutu112 Micutu112 Buna ziua.Sunt citat intrun dosar in calitate de parte civila.E vorba de furtul unei biciclete.Am cerut in reclamatie suma de 300 ron.Autorul este ... (vezi toată discuția)
Prima infatisare nicole852107 nicole852107 buna ziua,imi puteti spune va rog ce se intampla la prima infatisare intr-un proces,ce se discuta si mai ales ce se intampla daca nu sunt prezente toate ... (vezi toată discuția)