avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... pfa-DECL 392
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

pfa-DECL 392

cine stie sa-mi raspunda si mie.daca eu ca pfa depun declaratia 392.am realizat in anul 2010 vebituri brute in val de 12000 lei si nu am tva.sunt nelamurita ca pe cine intreb zice ca se depune.am servici si am un pfa deoarece lucrez si la provident(emitere contracte si incasare bani din pmrumuturi)Va rog AJUTATI-MA!
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 12:05, 26 Februarie 2011
Da, trebuia sa depuneti D392B, pana la 25.02.2011, pentru anul fiscal 2010.
Da trebuie sa depuneti 392B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri completare declaratia 392 b-urgent bianchita bianchita O intreprindere familiala cu activitate de comert cu amanuntul,neplatitoare de TVA , impozitata in sistem real si care vinde produsele eliberand bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b? corina_I corina_I Buna ziua, Sunt PFA Traducator, in sistem real, neplatitor de TVA, nu am inregistrat si nici nu inregistrez venituri brute anuale mai mari de 30.000 lei ... (vezi toată discuția)
Concediile fara plata cum se inregistreaza in d112 cane petruta cane petruta Am o nelamurire legata de declaratia D 112. O societate are un singur angajat iar acesta a fost in luna ianuarie 2011 in concediu fara plata. Eu am completat ... (vezi toată discuția)