avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura 2011

Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai.
Chiar pe un topic al acestui forum am citit, dar nu mai gasesc unde, ca d-na Pivniceru ar fi sustinut intr-o emisiune TV ca ar putea avea loc un examen in luna mai.
Ati auzit de asa ceva? Daca da, ati putea mentiona si sursele?
Rog rauvoitorii sa se abtina.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: simonexbv , utilizator 10:24, 12 Aprilie 2011
Buna la toata lumea! O primavara frumoasa tuturor, fericire, si sanatate!
Restul trebuie sa facem noi, mai ales sa punem mana pe carte, ceea ce mi-am propus si eu incepand de azi.
Pe ordinea de zi a sedintei CSM din data de 3 martie se afla la pozitia nr. 8, CONCURSURI, la nr. 5 Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind memoriile formulate de unii candidaţi la concursul de admitere în magistratură din data de 21 noiembrie 2010.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
lollita, utilizator
carmen_miron a scris:

azi e, ma duc la coafor si dupa aia la rendez-vous :D ... merg cu speranta dar si cu rezerve pe care sunt sigura ca le intelegi ... cum merge studiul?

===========================================================
carmen, succes, si fa-i praf! asta , daca iti place oferta lor...studiul, nu prea merge, sunt cam racita ( de fapt-cobza), cred ca intr-o zi-doua va fi mai bine, si voi avea si eu cu ce sa ma laud-adica sa trec de raportul juridic civil!
@lolita-am vazut si eu punctul acela, daca stii mai multe, care e povestea cu memoriul ala?
si urari de bine tuturor de Martisor!
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
artax, utilizator
Du-te la subiectul: "Admitere magistratura martie 2011", incepind cu pagina 85. Unul din forumisti a corespondat pe mail cu Cristi Danilet, membru CSM, solicitandu-i, din cite am inteles, sa faca demersuri pt organizarea concursului pt cei cu 5 ani vechime in luna martie 2011. El i-a raspuns ca trebuie ca solicitantii sa stringa semnaturi si sa inainteze un memoriu catre CSM. Cei de pe forum s-au mobilizat si au strans semnaturi, au inaintat memoriul. Au solicitat in principal organizarea unui concurs pt cei cu 5 ani in primavara acestui an. Mai mult, cineva dintre forumisti, cred ca Medex s-a prezentat la concursul din ianuarie de la INM si in timpul concursului, cind membrii comisiei au intrat in sala, ea s-a ridicat si a solicitat lamuriri cu privire la stadiul solutionarii memoriului. Ei i-au raspuns ca memoriul e in curs de solutionare...
Aceasta e pagina:
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
lollita, utilizator
m-am intors ... a fost foarte bine =D> acu cica ar trebui sa continuu cu publicitatea imobiliara :"> dar ma intelegeti ca mi-i capu altundeva ... plus ca a iesit soarele si e vreme de primavara la Oradea ...

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Buna seara. dupa ce carti invatati? Alina Gabriela Alina Gabriela Daca v-ati apucat de invat ptr. examenul di 2011,Da-ti mie un sfat in legatura cu cartile dupa care invatati.Mersi:D (vezi toată discuția)
Examen pentru avocat stagiar Dana Drambarean Dana Drambarean Buna ziua, Din ce carti imi recomandati sa invat pentru examenul de intrare in profesie ca si avocat stagiar? M-ar ajuta foarte mult niste autori si niste ... (vezi toată discuția)