am primit in posta un plic din partea firmei rds-rcs cu o notificare de plata de urgenta a sumei de 149,49 ron ca urmare a unui debit facturat a seviciilor: internet/telefonie/catv/digi. mentionez ca am incheiat orice legatura cu aceasta firma in urma cu peste 3 ani. au venit la acel moment niste reprezentanti la usa, au discutat cu mama mea, a semnat inchiderea contractului si nu i-a fost adusa la cunostinta nicio restanta!
acum la mai bine de 3 ani evident ca nu mai am nicio factura sau ceva legat de dumnealor. consider aceasta scrisoare abuziva atat prin cererea lor cat si modul de adresare. este procedura corecta sau sunt eu exagerat? au posibilitatea sa ma de-a in judecata sau executare silita ? ce ma sfatuiti in acest caz ?
va duceti la sediul RDS si ii instiintati ca nu mai aveti nici o datorie. eventual formulati in scris si cereti sa va intalniti cu un director pentru lamurirea problemei. nu au cum sa va dea in judecata sau executare silita pt o suma asa mica.
1.Cand mama a semnat,de ce nu a cerut un exemplar al hartiei pe care a semnat-o?
2.Daca intr-adevar au trecut peste trei ani de la aceasta semnare a acelei hartii,a intervenit prescriptia dreptului la actiune,deci puteti sta linistit.
Mostenitori
Sorinsen
Sunt unicul mostenitor al tatalui decedat, sotie nu a avut, si as dori sa stiu daca intra in sarcina/obligatia mea sa-i rezolv urmatoarea problema: in timpul ... (vezi toată discuția)