avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum platesc unii administratori intretinerea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum platesc unii administratori intretinerea restantierilor

datoriile catre furnizor neplatite la timp din diverse motive pot revenii locatarilor , care au achitat la vreme intretinerea?impotriva vointei acestora, actionindu-i pe acestia in judecata si obligindu-i la cheltuieli de judecata. un locatar abuzat.:O
În principiu, nu.
Asociația are fond de rulment?
DA,are.
eu cand am cumparat apartamentul, blocul era deja debransat in urma acumularii de mari datorii. dar apartamentul era degrevat de orice datorie, fiin cumparat prin banca, eu nici nu am vzut banii, doar proprietarul ia luat eu urmind sa achit rate.
În acest caz situația stă altfel:
Dvs ați cumpărat acel apartament într-o asociație ce avea datorii la RADET. Apartamentul în sine nu avea, dar asociația da! Se întâmplă astfel de situații atunci când asociația a fost fraudată de către administrator.
În acest caz, probabil că fondul de rulment a fost deja epuizat pentru achitarea unei părți a datoriei, însă furnizorul continuă să vă perceapă penalități. Pe acestea administratorul trebuie să le repartizeze la toate apartamentele.
Penalizarile de la furnizor se repartizeaza numai restantierilor din luna respectiva a facturii de penalizari.

Alte discuții în legătură

Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)
Debransarea locatarilor inca bransati la sistemul de stat de termoficare mirrrela mirrrela Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva o baza legala in care se poate rezilia contractul cu firma de stat de termoficare din oras. Mentionez ca este vorba ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dalkia claudia_pana claudia_pana Buna dimineata, Ma numesc Pana Claudia, locuiesc in Ploiesti si m-am lovit de urmatoarea problema: Anul trecut (2009), in luna august ni s-a oprit ... (vezi toată discuția)