avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... solicitare primarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

solicitare primarie

Buna seara!
Va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebari si sper ca o sa-mi cititi nalamuririle in continuare.
Doresc sa fac o cerere catre ADP in care sa solicit montarea unor piloni in fata blocului pentru a nu se mai parca la intrarea in bloc. Stiu ca s-ar putea indeplini cererea daca ar fi semnata si stampilata de catre presedintele blocului. Intrucat aceasta d-na isi parcheaza masina in fata blocului si cand ii reprosezi acest lucru, iti intoarce spatele si continua sa parcheze tot acolo, e clar ca nu te poti baza pe ea.
In momentul in care se deschide acest subiect in fata organelor de politie, aceasta spune ca nu putem monta piloni in fata scarii, deoarece nu au unde parca masinile de politie pompieri, ambulanta cand este nevoie de ele.
Bineinteles ca nu are dreptate si se contrazice singura, ptr. ca tocmai asta este problema: daca avem nevoie de serviciul de urgenta 112, unde vor parca aceste autoturisme, cand in fata blocului sunt parcate deja 2, blocand si accesul locatarilor de a iesi sau intra in scara.
Considerati ca daca relatez acest lucru in cererea catre ADP, voi avea mai multe sanse de castig, mai ales ca solicitarea o voi face in numele meu si al unui proprietar, alti locatari nevrand sa le apara numele pe o astfel de cerere, probabil din cauza lasitatii, indiferentei.
Daca credeti ca este bine sa specific despre acest aspect, atunci as vrea sa mai mentionez ca exista si alte modalitati pentru a impiedicaparcarea autoturismelor in fata scarii si anume: scrierea pe asfalt, cu vopsea, mesajul "Nu Parcati". Oare e bine sau vor crede cei de la ADP ca le sugerez eu ce sa faca si atunci chiar ca nu vor da curs solicitarii mele.
Va multumesc.



Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 08:11, 27 Februarie 2011
Incercati, nu aveti nimic de pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe domeniul public/cerere pentru parcari acoperite szabyku szabyku Buna ziua. De curand mi-am achizitionat o masina si am probleme atat cu vecinii de scara cat si cu cei de bloc, in legatura cu parcarea in fata ... (vezi toată discuția)
Parcare noua - 2 masini Picardy Picardy Buna seara! Am si eu o nelumurire: in fata blocului meu s-a amenajat o parcare si nici un locatar nu are autorizatie de parcare, deoarece locurile nu s-au ... (vezi toată discuția)