avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program trecut in contract, va rog frumos sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program trecut in contract, va rog frumos sa ma ajutati.

ce repartizare de program sa trec in contractul unor angajati, lucratori comerciali cu salariul minim pe economie, care au urmatorul program:
3 zile de la ora 7 la ora 19, urmatoarele 3 zile de ora 19 la ora 7 si urmatoare 3 zile libere?

nu stiu cum este corect, si vreau sa fie tot in regula la un eventual control itm.
va rog f mult sa ma ajutati.Va multumesc f mult. Intotdeauna raspunsurile de pe acest site m-au ajutat f mult. sunt la inceput si vreau sa fac totul corect.
Cel mai recent răspuns: crimson , utilizator 11:21, 28 Februarie 2011
Puteti specifica un program de 8 ore/zi repartizat inegal si includeti programul asa cum l-ati expus mai sus.
multumesc frumos!
invatacel a scris:

ce repartizare de program sa trec in contractul unor angajati, lucratori comerciali cu salariul minim pe economie, care au urmatorul program:
3 zile de la ora 7 la ora 19, urmatoarele 3 zile de ora 19 la ora 7 si urmatoare 3 zile libere?

nu stiu cum este corect, si vreau sa fie tot in regula la un eventual control itm.
va rog f mult sa ma ajutati.Va multumesc f mult. Intotdeauna raspunsurile de pe acest site m-au ajutat f mult. sunt la inceput si vreau sa fac totul corect.

Nu prea vad eu cum puteti dumneavoastra tine un angajat la serviciu 24 de ore fara intrerupere.:(:hm:
nu am inteles, cum fara intrerupere 24h? au 3 zile program incepand de la ora 7 dimineata pana la ora 19 seara, urmatoarele 3 zile de la ora 19 seara pana la ora 7 dimineata, si dupa...3 zile consecutive libere..
Dupa prima serie de 3 zile exista o pauza de 24 de ore ...

Alte discuții în legătură

Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
Control itm suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)
Evidentierea pontajului de tip 12/24. alexandru777 alexandru777 Buna seara, Va rog respectuos sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele particularitati de completare a pontajului pentru 12 cu 24, program de lucru intre ... (vezi toată discuția)