avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am nevoie de ajutor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am nevoie de ajutor

Buna Ziua
In urma cu un an de zile am zis sa fac si eu o fapta buna si am ajutat un baiat din loc care nu avea proprietate sa isi faca Cartea de Identitate.Cartea de identitate figureaza acum la adresa mea...persoana respectiva a primit acum pe adresa mea un plic de la banca in care se precizeaza ca daca nu isi plateste datoria va fii executat silit chiar si in lipsa datornicului....Intrebare...eu ca si proprietar al locuintei pot sa patesc ceva??...cum pot sa fac ca acea persoana sa nu mai figureze ca locuind la mine in apartament??

Va Multumesc astepr raspuns cat mai repede
Cel mai recent răspuns: dakar79 , utilizator 13:15, 4 Martie 2011
Daca ”ajutorul” dvs. a constat doar in luarea in spatiu -eventual prin intermediul unui contract oarecare dar nu de vanzare-cumparare- atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.
Ar fi bine insa sa va amintiti daca nu cumva i-ati inmanat cumva actele de proprietate ale casei, daca nu i-ati dat o procura, e.t.c. Daca da .. e bine sa mai faceti niste verificari.
Actele in original nu ...doar copie dupa contract si aia numai la politie am dus-o impreuna cu el
nu patiti nimic, bunurile dvs nu vor fi afectate de datoria persoanei respective
cum as putea sa fac ca aceasta persoana sa nu mai figureze la aceasta adresa??
va rog mulkt sa imi dati un raspuns.
va multumesc
as mai dorii daca se poate sa imi spuneti unde sa verific cele spuse mai sus "

Ar fi bine insa sa va amintiti daca nu cumva i-ati inmanat cumva actele de proprietate ale casei, daca nu i-ati dat o procura, e.t.c. Daca da .. e bine sa mai faceti niste verificari"

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se poate obtine " interdictia" de a face anumite lucruri pentru un batran mitumac mitumac Pe scurt. Batrana 87 ani, a fost acostata de necunoscuti, a lichidat depozitele bancare si banii au fost dati persoanei/persoanelor respective. Nu gaseste ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata certificat nastere pt casatorie ContSters247378 ContSters247378 Buna Ziua, Am citit articolul de lege privind actele necesare pt casatorie si am observat ca se cere certificatul de nastere ( in original si copie) M-ar ... (vezi toată discuția)
Primirea in spatiu claudia18 claudia18 Prietenului meu i-a expirat buletinul si vreau sa il iau in spatiu pentru asi putea face actul de identitate, dar totodata vreau sa vand apartamentul. Ne va ... (vezi toată discuția)