Buna Ziua
In urma cu un an de zile am zis sa fac si eu o fapta buna si am ajutat un baiat din loc care nu avea proprietate sa isi faca Cartea de Identitate.Cartea de identitate figureaza acum la adresa mea...persoana respectiva a primit acum pe adresa mea un plic de la banca in care se precizeaza ca daca nu isi plateste datoria va fii executat silit chiar si in lipsa datornicului....Intrebare...eu ca si proprietar al locuintei pot sa patesc ceva??...cum pot sa fac ca acea persoana sa nu mai figureze ca locuind la mine in apartament??
Daca ”ajutorul” dvs. a constat doar in luarea in spatiu -eventual prin intermediul unui contract oarecare dar nu de vanzare-cumparare- atunci nu aveti de ce sa va faceti griji.
Ar fi bine insa sa va amintiti daca nu cumva i-ati inmanat cumva actele de proprietate ale casei, daca nu i-ati dat o procura, e.t.c. Daca da .. e bine sa mai faceti niste verificari.
as mai dorii daca se poate sa imi spuneti unde sa verific cele spuse mai sus "
Ar fi bine insa sa va amintiti daca nu cumva i-ati inmanat cumva actele de proprietate ale casei, daca nu i-ati dat o procura, e.t.c. Daca da .. e bine sa mai faceti niste verificari"
Primirea in spatiu
claudia18
Prietenului meu i-a expirat buletinul si vreau sa il iau in spatiu pentru asi putea face actul de identitate, dar totodata vreau sa vand apartamentul. Ne va ... (vezi toată discuția)