avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inregistrarea pe telefonul mobil, de catre un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inregistrarea pe telefonul mobil, de catre un consilier local, a unei sedinte publice este fapta contraventionala?

Se constituie un act de contraventie inregistrarea pe telefonul mobil de catre un consilier local al unei sedinte publice
Din moment ce sedinta este publica...evident ca nu.
subscriu la raspunsul lui Kyandra completand cu urmatorul aspect "insasi consilierii locali pot aproba ca toate sedintele de consiliu sa fie inregistrate iar inregistrarea se depune la dosarul fiecarei sedintei impreuna cu procesul verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica art. 43(6) din legea nr. 215/2001? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR cum se aplica art 44 (6) din legea 215/2001, privind procesul verbal al sedintelor de consiliu local ??? este obligatoriu sa fie prezentat , procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Fals in acte JinJinnn JinJinnn Buna ziua, In primul rand sper ca am nimerit forumul, nu am mai postat pana acum pe acest site. In urma cu cateva luni am participat la o sedinta de ... (vezi toată discuția)
Injurii si amenintari cu moartea a unui consilier local in sediul primariei Mathushalem Mathushalem Va rog sa-mi indicati calea de urmat in urmatoarea situatie data : 1) Dupa incheierea unei sedinte de Consiliu Local, un consilier a fost amenintat cu moartea ... (vezi toată discuția)