avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

insolventa

daca nu ma inscriu la masa credala pentru recuperarea unei datori de la o societatea care este in insolventa , pierd dreprul de a-mi recupera suma daca societatea va avea lichiditati

daca termenul a fost 15.02.2011 mai pot sa depun documente de inscriere?
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
liviu2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:31, 1 Martie 2011
da.
liviu2005 a scris:

daca nu ma inscriu la masa credala pentru recuperarea unei datori de la o societatea care este in insolventa , pierd dreprul de a-mi recupera suma daca societatea va avea lichiditati

puteti se depuneti cererea de admitere a creantei
problema este daca lichidatorul accepta creanta in tabel avand in vedere ca termenul este depasit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)