avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pontarea salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pontarea salariatului

Un salariat lucreaza 12 cu 24. Cele 12 ore lucrate cum se inscriu in pontaj, daca o parte din ore sunt intr-o zi si se termina cele 12 ore in urmatoarea zi? Cele 12 lucrate trebuie sa figureze in ziua in care se implinesc cele 12 ore sau se inscriu intr-o zi numarul de ore lucrate in ziua respectiva, iar in urmatoarea zi cele efectuate in acea zi (respectiv diferenta dintre 12 ore si cele lucrate in prima zi). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 13:40, 3 Martie 2011
nu s-a confruntat nimeni cu o astfel de situatie?#-o
nimeni nu are vreo opinie? eu cred ca se va inregitra astfel: daca intra la munca la 8 seara, pentru acea zi va fi pontat cu 4 ore (deci pana la 12 noaptea), iar pentru ziua urmatoare voi trece 8 ore, ca in total sa iasa cele 12 ore. Ce ziceti? Poate fi criticata aceasta opinie?
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
adita74, utilizator
Iata cum se fac pontajele in cadrul acestui fel de program :
Sa zicem ca salariatul intra la ora 7.00 dimineata si iese la 19.00 , a doua zi intra la 19.00 si iese la 7.00 dimineata .
In ziua cand este de dimineata se inscriu 12 ore lu albastru iar in ziua cand se incepe la orele 19.00 se ponteaza tot 12 ore dar cu negru . De aici cei care fac plata stiu cum sa-i calculeze orele . Eventual faceti o notita in care sa specificati : albastru , program 7.00-19.00, negru , program :19.00-7.00
Cred ca normal ar fi ca pontarea orelor sa se faca in ziua prezentarii la program.
Cel putin asa am practicat noi la societatea noastra si totul a fost in regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidentiere pontaj 12/24; 12/48 sylvia_dana2002@yahoo.com sylvia_dana2002@yahoo.com Buna ziua, Pentru un lucrator comercial benzinarie cu CIM norma intrega 8h/ zi, program de repartizare timp lucru ture 12/24; 12/48 zi/noapte/inegal 1. cum ... (vezi toată discuția)
Pontare salariat munca de noapte Gina Iordan Gina Iordan Buna ziua, In cazul in care am un muncitor de noapte care intra intr-o zi la munca si iese a 2-a zi cum este corect sa intocmesc pontajul? daca intra la ora ... (vezi toată discuția)
Va rog, cum invidentieaza in foaia colectiva de prezenta(pontaj) ... lyly64 lyly64 Va rog, cum invidentieaza in foaia colectiva de prezenta(pontaj) tura de noapte in cazul in care lucrezi program de la 0.700 - 19.00 si ... (vezi toată discuția)