avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pt tineri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pt tineri

buna ziua,ma numesc octavian si sunt din brasov.doresc sa intreb daca pot beneficia de fondurile nerambursabile pt tineri in vederea finalizarii unui proiect agroturistic,si daca stie cineva o firma de consultanta din brasov.va multumesc
Cel mai recent răspuns: octavianbv , utilizator 10:37, 2 Martie 2011
Daca e vorba de programul pentru infiintarea de SRL-D (debutant), sunt mai multe subiecte de discutie pe aceasta tema aici. In ceea ce priveste agroturismul finantat din fonduri europene, prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR), o serie de informatii sintetizate se gasesc aici: [ link extern ] /
buna ziua,multumesc pt indrumarea dvs.am completat formularul de pe site ul recomandat,dar pana in acest moment nu am primit nici un raspuns.as mai dori sa va intreb daca varianta infiintarii unui srl este mai buna,avand in vedere ca ma incadrez in categoria de varsta solicitata.va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2011
octavianbv, utilizator
Depinde de situatia dvs. Prin programul guvernamental dedicat tinerilor suma maxima este 10.000 euro si sunt unele conditii privind angajarea de personal si capitalul firmei, in timp ce prin programul PNDR suma maxima destinata agroturismului este 70.000 euro, iar conditiile de personal sunt legate de suma primita si mai exista si alte conditii specifice programului respectiv.

De asemenea, pentru PNDR trebuie sa va asigurati ca intelegeti ce inseamna agroturism: este accesibil numai celor care au statut de producator agricol. Daca nu aveti acest statut, atunci va incadrati la turism rural, cu un procent nerambursabil mai mic (50%), dar suma maxima mai mare (200.000 euro).
da,nu ma incadrez la agroturism,doar la turism rural.daca se poate aveti un nr de tel unde putem discuta mai in detaliu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe 17 aprilie se deschide depunerea dosarelor pe masura 313! Daniela Bolog Daniela Bolog APDRP deschide in perioada 17 aprilie – 16 mai 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de finantare care se incadreaza in Masura 313 ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene: masurile 312, 313 MobilierCafenele MobilierCafenele Este destul de bine informata lumea referitor la fondurile europene nerambursabile? Stiti ca ele se dau si pentru dezvoltarea unei afaceri? Sau pentru ... (vezi toată discuția)