avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... solicit sprijinul dvs. - masura 141
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

solicit sprijinul dvs. - masura 141

Am rugamintea sa ma sprijiniti in obtinerea unor informatii cu privire la masura 141, dupa cum urmeaza:
Mama mea a depus in sesiunea octombrie-noiembrie 1010 un dosar pe masura 141 - sprijinirea fermelor de semisubzistenta. Dosarul a fost verificat pe teren.
In luna aprilie a.c. mama urmeaza sa plece din tara pentru doua sau trei luni.
1. As dori sa stiu daca printr-o imputernicire (procura) notariala, o pot reprezenta eu pentru infiintarea PFA, semnarea contractului de finantare si orice alte demersuri sunt necesare pana la primirea finantarii.
2. Exista vreun model de astfel de procura, aceasta trebuie sa contina anumite elemente obligatorii sau este suficient asa cum o redacteaza notarul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: robert_11 , utilizator 22:21, 28 Februarie 2011
cred ca se poate dar trebuie sa umbli iar pe drumuri sa instiintezi ca se schimba semnatura la dosarele astea, in principiu se poate...
Se poate, insa trebuie anuntat APDRP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)
Masura 121 MariaAle MariaAle Oare m-ar putea ajuta cineva sa imi dea un sfat? Ce imi recomandati sa infiintez pentru a accesa masura 121? Mentionez ca locuiesc in mediul urban, insa detin ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)