avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere auto

Buna ziua.
In 2008 X vinde lui Y o masina cu contract de V-C nu autentic si ii preda toate actele.
De la Primarie masina e radiata dar de la Politie nu.
In 30 de zile Y avea obligatia sa o transcrie pe numele lui conform OUG. 195/2002.
Petitele sa fie:
- sa obligati paratul sa transcrie auto pe numele lui.
- hotararea sa tina loc de...sau cum? Este de ajuns numai primul petit?

Va multumesc.

Solicitati in contradictoriu cu cumparatorul sa se constate intervenita vanzarea auto si sa pronunte o hotarare care sa tina loc de act de vanzare cumparare .Dupa judecata mergeti cu hotararea legalizata la radiere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie neefectuata. sentinta absurda a judecatorului. LuchianSeb LuchianSeb In urma cu vreo doi ani a fost vandut un autoturism de la proprietarul X la noul proprietar Y. Imediat dupa vanzare X (fostul proprietar) nu s-a aratat ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru radierea unui autoturism nicoleta74 nicoleta74 Buna seara! Am o problema pe care, in acest moment, nu vad cum sa o rezolv. Concret, am vandut in luna mai 2008 un autoturism, am incheiat contract de v-c si ... (vezi toată discuția)
Succesoare in drepturi? anjinsan anjinsan Buna Ziua! O firma A vinde pe baza unor facturi, mai multe constructii catre firma B. Ulterior, firma B încheie un contract de vanzare cumparare, sub ... (vezi toată discuția)