avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de propietate - reconstituire drept de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de propietate - reconstituire drept de proprietate

buna.detin o mostenire de la parintii mei 3 hectare de pamint.pamintul inainte de colectivizare era tot la un loc iar acum pe titlu ii in 3 locuri diferite.ce trebuie sa fac sami iau pamintul inapoi unde a fost inainte.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 21:20, 28 Februarie 2011
faceti demersuri la primarie pentru a vedea daca se mai pot restitui terenurile respective, important este cine le detine.
Cred ca este tarziu acum.
Spuneti ca este deja in Titlu de proprietate. Pana la acesta s-au mai facut si cereri, procese verbale de punere in posesie, acceptarea amplasamentelor, toate semnate de catre cei carora li s-a elibarat TP. Deci...trageti dumneavoastra concluziile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Rectificare tp urmare hotarare definitiva cu expertiza cu greseli dumifilote dumifilote Am hotarare definitiva de rectificare TP. In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din ... (vezi toată discuția)
Punerea in posesie a unei paduri danielnicola danielnicola te as ruga sami zici cum se procedeaza pentru punerea in posesie a padurii .mentionez ca mi sa dat un titlu de proprietate dar numai pe o parte din padurea ce ... (vezi toată discuția)