avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Rectificare TP urmare hotarare definitiva cu expertiza ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Rectificare TP urmare hotarare definitiva cu expertiza cu greseli

Am hotarare definitiva de rectificare TP.
In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din parcele lungimea este cu cca 55m mai mica iar latimea cu cca 23m mai mare si in consecinta se suprapune peste parcela vecina).
Cu toate acestea toare schitele sunt avizate de OCPI.
Am depus obiectiuni, expertul si-a mentinut concluziile raportului iar instanta a l-a omologat.
Am depus la primarie documentatia pt. rectificare ( in 3 exemplare).
Dupa verificare am fost contactat telefonic sa merg sa semnez fisa de punere in posesie, fara a fi pus in posesie conform schitelor din raportul de expertiza. Este corect? Se mai poate corecta ceva si daca da , cum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dumifilote , utilizator 02:15, 6 Ianuarie 2015
Revin la subiect in speranta ca cineva imi va da un raspuns.
Precizez ca planurile de amplasament a trei parcele difera foarte mult fata de suprafetele pe care le detin, atat ca forma cat si ca dimensiuni.
Pot solicita punerea efectiva in posesie cu delimitare in teren si eventual intocmire de PV de vecinatate acolo unde exista suprapuneri peste terenurile invecinate?
dumifilote a scris:

Am hotarare definitiva de rectificare TP.
In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din parcele lungimea este cu cca 55m mai mica iar latimea cu cca 23m mai mare si in consecinta se suprapune peste parcela vecina).
Cu toate acestea toare schitele sunt avizate de OCPI.
Am depus obiectiuni, expertul si-a mentinut concluziile raportului iar instanta a l-a omologat.
Am depus la primarie documentatia pt. rectificare ( in 3 exemplare).
Dupa verificare am fost contactat telefonic sa merg sa semnez fisa de punere in posesie, fara a fi pus in posesie conform schitelor din raportul de expertiza. Este corect? Se mai poate corecta ceva si daca da , cum?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare judecatoreasca de rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote Am hotarare definitiva de rectificare TP. In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din ... (vezi toată discuția)
Probleme rectificate tp dumifilote dumifilote Am o hotarare definitiva de instanta pentru rectificarea titlului de proprietate. In cauza a fost dispusa expertiza topo cu avizare OCPI. Raportul de ... (vezi toată discuția)
Recurs fond funciar ContSters206369 ContSters206369 Buna ziua…. Revin cu o problema .si sper sa nu plictisesc… in 1990, am fost pusi in posesie pe o suprafata de teren mai multe persoane ... (vezi toată discuția)