Am hotarare definitiva de rectificare TP.
In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din parcele lungimea este cu cca 55m mai mica iar latimea cu cca 23m mai mare si in consecinta se suprapune peste parcela vecina).
Cu toate acestea toare schitele sunt avizate de OCPI.
Am depus obiectiuni, expertul si-a mentinut concluziile raportului iar instanta a l-a omologat.
Am depus la primarie documentatia pt. rectificare ( in 3 exemplare).
Dupa verificare am fost contactat telefonic sa merg sa semnez fisa de punere in posesie, fara a fi pus in posesie conform schitelor din raportul de expertiza. Este corect? Se mai poate corecta ceva si daca da , cum?
Multumesc!
daca nu snuteti pus in posesie pe exect ce scrie in hotararea judectoreasca solutia nu este executarea silita ci sa ati in judecata autoritatea pe obligatia de a face.
Pe care autoritate?
Actiunea am facut-o inpotriva a 5 autoritati ( Prefectura, CJFF, OJCPI , UAT si CLFF).
Instanta a admis actiunea doar inpotriva CJFF si a respins actiunea indreptata inpotriva celorlalte institutii pe motiv ca sunt lipsite de calitate procesuala pasiva.
Cererea de punere in executare am depus-o la CLFF pentru ca aceasta trebuie sa intocmeasca referatul catre CJFF.
Hotararea este formulata astfel:
"Decide rectificarea titlului de proprietate nr...... in sensul ca:
1.Exclude din TP
a) parcela....
..................................
e) parcela.....
2.Include in TP:
a) parcela....
..................................
f) parcela.....
3. Dispune rectificarea urmatoarelor vecinatati:
......................................................................
Omologheaza raportul de expertiza intocmit de....."
Procedura recurs
dumifilote
Am initiat o actiune de rectificare TP in care am chemat in judecata toate institutiile respectiv Institutia Prefectului, UAT, OCPI, CJFF si CLFF.
In prima ... (vezi toată discuția)