avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Rectificare TP; intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Rectificare TP; intabulare

Am o hotarare judecatoreasca definitiva de rectificare TP cu expertiza topo avizata de OCPI.
Ce demersuri trebuie sa fac pentru punerea in aplicare, inclusiv intabulare?
Mentionez ca actiunea in instanta am facut-o in urma unei incheeri de respingere.
Cel mai recent răspuns: dumifilote , utilizator 20:01, 25 Septembrie 2013
se rectifica TP de catre OCPI si apoi se poate reintocmi documentatia cadastrala de catre persoana fizica sau juridica autorizata in vedere receptionarii acesteia si a inscrierii dreptului de proprietate in cartea funciara. Aceasta presupune redepunerea dosarului initial respins.
OCPI ma trimite la CLFF. Hotararea obliga CJFF sa rectifice TP. Instanta a respins actiunea impotriva Prefecturii, OCPI si CLFF pe motiv ca nu au calitate procesuala pasiva. Acum trebuie sa o iau de la capat? Imi poate indica cineva care este procedura legala, eventual temeiul legal ( lege, norme metodologice, ordin etc)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare hotarare judecatoreasca de rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote Am hotarare definitiva de rectificare TP. In raportul de expertiza, omologat de instanta, schitele a cel putin 3 parcele sunt gresite (spre exemplu la una din ... (vezi toată discuția)
Procedura recurs dumifilote dumifilote Am initiat o actiune de rectificare TP in care am chemat in judecata toate institutiile respectiv Institutia Prefectului, UAT, OCPI, CJFF si CLFF. In prima ... (vezi toată discuția)
Cadastru mincinos+actiune in revendicare ? dumitru2000 dumitru2000 X a intocmit cu ajutorul expertulului cadastrist o documentatie cadastrala care cuprinde si o parte din terenul vecinului Y. Y nu are cadastru facut. X a ... (vezi toată discuția)