Buna ziua ! Sunt agent de asigurari (PF) inregistrata la finante cu certificat de inregistrare si as dori sa va intreb in ce mod trebuie completat registrul de incasari si plati avand in vedere ca borderoul de plati de la firma cu care lucrez il primesc in luna urmatoare .De exemplu pentru incasarile din decembrie am primit borderou in ianuarie dar cheltuielile deductibile sunt pe decembrie.Imi cer scuze daca nu m-am exprimat prea pe inteles.
Am inteles ca nu pot fi trecute cheltuieli din anul precedent,nu asta era problema,ci modul de completare.Borderoul cu incasarile pe ianuarie l-am primit pe 25 februarie(este datat in februarie 25 ) si cheltuielile le insirui cu data de ianuarie .Asta e dilema ,ca au date diferite si nu stiu cum sa le completez in registru.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Contabilitate pfa
alina240
Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe i.i.
costachel
Buna ziua. As dori precizari in urmatoarea situatie: I.I. neplatitoare de TVA, fara angajati. Poate cumpara de la PF -ce are acte de provenienta- o serie de ... (vezi toată discuția)