am fost sanctionata pe motivul ca am trecut pe culoarea rosie la semafor (trecusem pe galben...dar degeaba discuti cu ei, ca n-ai sanse...) si mi-au retinut carnetul, + amenda 4 puncte...mi s-a dat o dovada pe 15 zile.
am facut plangere contraventionala, am obtinut certif. de grafa, si mi-am luat permisul inapoi. dupa vreo 10 zile, ma trezesc acasa cu o instiintare, care fusese trimisa inainte de a-mi depune plangerea, cum ca imi este suspendat carnetul, si daca sunt prinsa conducand....bla-bla, infractiune....in fine, cica mi-ar fi suspendat carnetul la momentul asta, 30 de zile. (carnetul este la mine, ca doara mi-l ridicasem cu certif. de grefa, plangerea se va judeca in ianuarie 2012).
Ce sa fac in cazul asta? trec cele 30 de zile, si se considera ca permisul meu a fost suspendat? plangerea n-o retrag, fiindca vreau sa-mi anuleze amenda...
dar daca mi s-ar respinge plangerea, pe baza instiintarii acesteia, eu pot dovedi ca permisul meu fusese deja suspendat 30 de zile, deci nu mi l-ar mai putea suspenda....#-o