avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... persoana este arestata si condamnata si nu mai poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale

Buna ziua,

Ce se intampla cand o persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale?
Daca aceasta persoana este arestata cum ar mai putea plati acel credit?
Este normal sa primeasca majorari peste majorari ale sumei restante cand acea persoana nu mai are venit si nici o posibilitate de a-si plati datoriile?

Multumesc frumos,

O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 14:39, 4 Martie 2011
dreptatea este nedreapta, iar acea persoana va trebui sa fie executata silit.
Sunteti sigur?
Mie nu mi s-ar parea normal!!
X-(
Aceasta este situatia.Trebuie sa aveti in vedere si faptul ca daca ar fi altfel toata lumea ar face credite la banci si apoi ar savarsi infractiuni fara sa ajunga la inchisoare...
Daca nu are bunuri in proprietate insa nu va putea fi executat silit.
Daca are o casa impreuna cu sotia se va face partajul si apoi banca se va indestula...
Este vorba despre o suma infima~!
Insa atunci cand a fost arestat suma era de 3000 ron iar acum dupa un an a crescut la 8500!!
Nu are deocamdata bunuri insa daca aceasta suma va creste in felul asta pana cand se va elibera,peste un an adica, aceasta suma se va tripla sau ..cine stie la ce valoare va ajunge!!
In cazul asta ne va fi mult mai greu de achitat!!

Am trimis mail-uri la banca cu pricina si mi s-a raspuns ca nu imi pot divulga astfel de informatii, in conditiile in care eu nu am cerut informatii ci doar am intrebat despre proceduri in cazuri asemanatoare!

Este vorba despre un card de cumparaturi si nu de un credit!#-o#-o~!

Bunuri nu avem pana in prezent, dar nu am dori ca atunci cand le vom avea sa ne fie executate pentru niste dobanzi puse intr-o perioada in care chiar nu se putea plati!!

Rog sfaturi, pareri!

Multumesc,
O zi calduroasaa!
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
isip, utilizator
Daca nu aveti bunuri in proprietate nu il va putea executa silit.

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei maroco maroco exista o condamnare de 5 ani si condamnatul nui de gasit.cand se prescrie condamnarea. (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)