avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... persoana este arestata si condamnata si nu mai poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale

Buna ziua,

Ce se intampla cand o persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale?
Daca aceasta persoana este arestata cum ar mai putea plati acel credit?
Este normal sa primeasca majorari peste majorari ale sumei restante cand acea persoana nu mai are venit si nici o posibilitate de a-si plati datoriile?

Multumesc frumos,

O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 14:39, 4 Martie 2011
Multumesc dna!
isip a scris:

Nu stiu cat este de degeaba pentru ca atunci cand isi vor cere banii pentru dobanzi vom avea ca scuza ca au fost adaugate intr-o perioada in care nu puteau fi platite,zic eu!!
mmhhh, cum este pana la urma uc prescriptia?

Pentru a intelege problema cu prescriptia ar trebui sa consultati un avocat.Trebuie studiate toate aspectele de fapt si de drept care ar putea avea incidenta.
Pentru o persoana condamnata penal banca nu poate da dovada de intelegere...
Nu este vina bancii ca persoana a savarsit o infractiune si banca pierde bani datorita banilor nereturnati.
Offf, dle claudiu dvoastra tineti cu lupul!
Va voi anunta oricum ce am reusit sa fac!
Multumesc frumos pentru pareri, sfaturi!!
Si BANCA ESTE VINOVATA CA OAMENII SAVARSESC INFRACTIUNI SA STITI! este o vina indirecta, pentru ca oamenilor li s-a acordat in mod voit si "binefacatoR" credite pe care era mai mult decat logic ca oamenii nu si le vor putea permite, nu??
Ma insel? societatea e de vina ca oamenii nu isi pot plati ratele!!
Sunt si multi nesimtiti dar si multa rea-credinta..etc
Eu nu tin decat cu cel care imi este client si cum banca nu imi este client nu tin cu ea.
Ceea ce v-am spus se bazeaza pe lege...
Anularea permisului de conducere are loc prin efectul legii ca urmare a condamnarii pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa prin accident rutier. Culpa comuna nu are relevanta decat in dozarea pedepsei. Anularea permisului de conducere este o masura admnistrativa care se dispune de catre politie in baza sentintei de condamnare, chiar daca instanta face aplicarea art 18 indic 1 Cod penal si dispune aplicarea unei amenzi administrative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei maroco maroco exista o condamnare de 5 ani si condamnatul nui de gasit.cand se prescrie condamnarea. (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)