Ce se intampla cand o persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale?
Daca aceasta persoana este arestata cum ar mai putea plati acel credit?
Este normal sa primeasca majorari peste majorari ale sumei restante cand acea persoana nu mai are venit si nici o posibilitate de a-si plati datoriile?
De la locul de detentie, trebuie sa cereti un document din care sa rezulte ca se afla in executarea unei pedepse privative de libertate, cu precizarea ca documentul este necesar sa faceti dovada la banca ca persoana in cauza nu realizeaza venituri. Nu pot ... prezice .. care va fi reactia bancii la sesizarea de insolventa. Important este sa obtineti sistarea curgerii penalitatilor pe acest motiv.
Multumesc foarte mult!
Asa vom face!
Sper sa obt macar sistarea curgerii penalitatilor!
Exista in cazul creditelor, datoriilor catre banci prescriptie? sau datoriile curg toata viata in cazul in care nu sunt platite!?
Eu zic sa lasati lucrurile asa cum sunt.
Degeaba mergeti la banca.Nu cred ca aveti sanse sa fie de acord.
Daca nici cei care se afla in somaj nu reusesc cum ati putea avea sanse...?
Nu stiu cat este de degeaba pentru ca atunci cand isi vor cere banii pentru dobanzi vom avea ca scuza ca au fost adaugate intr-o perioada in care nu puteau fi platite,zic eu!!
mmhhh, cum este pana la urma uc prescriptia?
In momentul in care s-a pronuntat sentinta, ar fi trebuit sa anunte banca si sa solicite o "inghetare" a creditului pe perioada ispasirii pedepsei.
Acum, ramane la latitudinea bancii daca "ingheata" creditul sau dobanzile si penalitatile vor curge in continuare. Merita incercat, deci trimiteti documentele (sentinta, adeverinta de la penitenciar, cererea).
Plata credit
ancut75
Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)