avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... persoana este arestata si condamnata si nu mai poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale

Buna ziua,

Ce se intampla cand o persoana este arestata si condamnata si nu mai poate plati creditul de nevoi personale?
Daca aceasta persoana este arestata cum ar mai putea plati acel credit?
Este normal sa primeasca majorari peste majorari ale sumei restante cand acea persoana nu mai are venit si nici o posibilitate de a-si plati datoriile?

Multumesc frumos,

O zi minunata!
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 14:39, 4 Martie 2011
Cardul de cumparaturi a fost folosit in 2009 si pana acum s-au adaugat penalitati uriase de peste 200%, daca acum nu are nici un bun de executat asta nu inseamna ca nu va avea niciodata; ce se va intampla cu datoria? va creste de la luna la luna si cand vom avea un bun va fi executat silit?

Multumesc,
:O
eu va sfatuiesc sa solicite de la conducerea penitenciarului o "adeverinta" unde sa fie stipulata perioda pe care este "cazat" mentionand ca ii este necesara la banca.
o duceti apoi la banca. daca o sa gasiti intelegere o sa vedeti ca este asteptat.
Insa in executare nu va merge pentru ca astfel de actiuni se suspenda pe, perioada in care este inchis.
Penalitatile nu ar trebui sa fie calculate, insa banca nu are de unde sa ii cunoasca situatia daca el nu a anuntat, drepr urmare curg in continuare...
Multumesc frumos pentru raspuns!(ionut)
Insa in executare nu va merge pentru ca astfel de actiuni se suspenda pe, perioada in care este inchis.

Adica, in mod normal nu ar fi trebuit sa ii creasca penalitati fiind inchis? nu am inteles prea bine ce vreti sa spuneti!
O copie legalizata dupa sentinta definitiva nu ar fi ok ptr banca?

Multumesc,
:stunned:

Trebuie avut in vedere ca exista forta majora. Trebuia comunicat bancii in termenul din contract.
salut ! ti-am citit intrebarea si raspunsurile pe care le-ai primit,stau si ma intreb unde este dreptatea? ca de multe ori ea este nedrepta este ok,frumos spus .dar de ce la noi in proportie de 95 % din cazurile din justitie este asa ? pe cand la Americani sau Germani este exact invers ?arestam si condamnam un om pentru 2000 de euro,atata vreme cat prezinta o situatie catastrofala,verificabila,in care a ajuns sa traiasca el si familia lui....in schimb adevarati tepari de 20 de ani in coace prospera ! nu am cunostiinta de numarul de magistrati si politicieni care citesc cele scrise de noi pe aici...dar daca totusi,va intreb ? pe ce criterii aplicati pedepsele si sanctiunile ? nu mai avem fabrici,nu mai avem paduri,dar cel mai grav este ca nu ne mai identificam ca natie,ne-au fost furate vietile ,pentru asta cine v-a raspunde domnilor magistrati ? bancile ? politicul ? este oare posibil ca in urma cu 4 ani,sa oferi creditari in moneda elvetiana,160 lei pe franc,si sa se ajunga si la 350 lei francul ? nu stia nimeni ce avea sa vina ? stiau foarte bine !in acesti 4 ani au marit dobanzile si comisioanele de 9 ori...o rata de 380 lei ..a ajuns la 1200 lei ,pe astia nu ii intraba nimeni ce fac ? cand vand creantele cu 10 % din valoarea creditului diversilor asa zisi recuperatori legali...nu au pirderi ? reesalonari ? pe cine incercati sa mai prostiti? ne-am mai trezit si noi,am mai invatat cate ceva.....si legat de fapta ? oare unde se incadreaza ? inselaciune nu este,nu am obtinut un credit in fals,eventual ne putem duce la un abuz de incredere,nu stiam sa se faca puscarie pentru asa ceva,dar daca o gandim mai profund nu cred sa faca obiect penal,ramane extrem de discutabila problema...de acord pe cale civila ,vor incerca sa recupereze ,este dreptul lor.....eu i-as indruma insa spre simpatizanti lor de aceiasi culoare politica unde au imprumutat sute de milioane de euro ....care s-au pierdut sub incidenta asigurarilor de credite,nu sustinem frauda sau inselaciunea .de acord....dar sa fim impartiali,sa padepsim si camataria si nerespectare contractelor si din partea lor,pana cand se mai marseaza pe faptul ca romanul este prost,,,citeste un contract din care nu intelege mare lucru,si daca intelege nevoia este prea mare pentru a nu pleca cu bani de la ghiseu....tot noi suntem de vina pentru situatia catastrofala la care a ajuns economia si piata munci .....Domnule Boc ,cand ai ordonat acea teribila lege a impozitari forfetare,ai stiut ca vor inchide 500.000 de societati? ai stiut ca vom avea un plus de 1.000.000 de someri din care 75 % au credite bancare ? de unde sa va dea oameni bani inapoi ? eventual sa apelam cu incredere la piata de organe...oricum este prospera !

Alte discuții în legătură

Firme de recuperare credite deeamcn deeamcn buna ziua, am intrat si eu in treaba asta cu recuperare credite, doar pentru ca am o problema de acest gen. eu am 3 credite la 3 banci diferire, dintre care ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei maroco maroco exista o condamnare de 5 ani si condamnatul nui de gasit.cand se prescrie condamnarea. (vezi toată discuția)
Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)