avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara un copil

mama necasatorita cu un copil de doi ani, care nu are trecut in certificatul de nastere numele tatalui, tatal copilului nu lucreaza si domiciliaza la alta adresa, numele tatalui este trecut doar in certificatul de botez. Cum pot obtine pensie alimentara si care este ordinea pasilor necesari ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 15:51, 28 Februarie 2011
Sa promoveze actiune judecatoreasca-stabilire pensie minor,la judecatoria in circumscriptia careia au avut ultimul domiciliu comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numele tatalui in certificatul de nastere al copilului iulek iulek Buna seara .Sunt necasatorit iar de curand prietena mea a nascut iar pe certificatul de nastere al copilului nu a fost trecut numele meu(al tatalui).V-as ruga ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara hanaah hanaah Buna ziua. Am un copil ,dar eu si tatal lui nu suntem casatoriti.Urmeaza sa ne despartim si as vrea sa stiu de ce acte am nevoie pentru ca tatal sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Model cerere divort Mariuscm Mariuscm Buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un model de cerere divort, vreau sa deschid actiunea de divort fara avocat. (vezi toată discuția)